April 2002
Sobota, 07 Januar 2006 16:43
NewstlerSimple pleasures. OK so tisti ful noro dobri "starizakajtetakratnibilo" in "takratjebiloparesnajboljs" in "ejblisoindostylevalovi" dnevi, ko so valovi gladki, rajdi niso kratki ampak sladki v vodi pa ni guzva ampak druzba, ko ne scije ampak sonce sije..itd. Ampak hudic je pa v malenkostih..hm..ali pa raj je v malenkostih.
Deset drobnih bedarij, ki se jih spomnim. Deset preprostih zadovoljstev. Simple pleasures. FRIZURA Ko surfam nekaj dni in namakam svojo cupo v morsko vodo postanejo lasje nekako slano zguzvani in drzijo vsakrsno obliko, ki si jo zamislim od irokeze do skustrano nobel looka, vsaj do prvega sampona. NOGAVICE Ko pridem iz vode, na mivki s tezavo zlezem iz wetsuita in se zacnem preoblacit in na koncu na od mivke neznansko usrane tace dam sveze bele nogavice. Hudo! SPALKA Ko pade enkrat sredi noci tista ta huda oceanska rosa in ti skoraj do koze premoci spalko in nisi cisto gotov a te zebe ali ne in potem pridejo tisti prvi jutranji soncni zarki pokukajo izza ne vem cesa in zacnejo gret in jim nastavis hrbet in spalka se susi, ti pa lahko se malo spis dokler ne rata svinjsko vroce. DLAKE Ko lezes iz wetsuita in je voda imela 12 stopinj in pride mimo ena huda lubica v bikiniju in bi se ti dvignil pa se ne more, ker je zapleten v dlake. JAJCA NA OKO Ko prides po jutranjem sessionu rahlo premrazen, utrujen in strasansko lacen nazaj do sotora in se tam ze pece 10 jajc na oko s hrenovkami in cebulo. 5 zate in 5 za kolega. RIBA Ko surfas v kristalno (malo pretiravam) cisti vodi in v valu, ki ga surfas ali gre mimo tebe zagledas skoraj pol metra veliko ribo, ki s ful speeda plava z valom. PIVCE. Ko si zvecer zmatran od celodnevnega surfanja, priplazi se nocni hlad, nazrl si se do amena in se komaj premikas, na sredi zagori ogenj in ti si odpres eno pivo in noge porines proti ognju, da se grejejo. SMEH. Itak skos:)) . RADIO. Ko se vozis od breaka do breaka in nabijas edino kaseto, ki jo premores ze stotic zapored in tocno ves kateri komad sledi, kje ja malo pavze in kdaj bo komad, ki ti je najboljsi in kje potegne trak in zacne zavijat. MUNDAKA Ko se pred tablo za Mundako igras vikinge. Ta je malo za lase privlecen. Samo zato, ker sem rekel na zacetku, da jih bo deset. Glej sliko!

LP Klemen

Add this to your website
Komentarji (0)add comment

Napišite komentar
zmanjšaj | povečaj

busy
 

Sveže Surf Novice

Na tej strani najdeš kronološki arhiv novic iz sveta slovenskega in svetovnega surfanja. Surferske so vse splošne novicei povezane s surfanjem. Domače novice spremljajo dogajanje v Ujusansi. Tekmovanja sledijo dogodkom na ASP pokalu in ostalih tekmovanjih. V Intervjujih si lahko preberete pogovore z nekaterimi domačimi in tujimi surferji. Video novice so novosti iz surf filmov in drugih YouTube, Vimeo... surf posnetkov. Shaperske novice se držijo izdelave surf desk. Newstler je utrinek iz preteklosti, ko smo pisali mesečni uvodnik na ujusansa strani. In Ostale novice so pač vse ostale novice.

Komentarji Fotk

  • looking for ~ ...future dave rastovich keel surfboard fins design for sea shepherd i own... ~
  • IMG_4497 primamo narudzbe. :D
  • IMG_4497 Od sada naprijed šaljem daske za glassing u Zagreb..he he......
  • IMG_4497 Hvala! potrudili smo se. ;-)
  • IMG_4497 namjesto bat-mana ... bee-man? ;D

Prvi s 500 pikami dobi nagrado

Prijatelji

Več o surfanju in o najboljšem surferju Kelly Slaterju ter uporabne informacije o wetsuitih tukaj in tukaj.

Sveži RSS valovi naravnost iz Ujusanse